Restaurant Mont-ras va obrir les seves portes amb la finalitat d’oferir un servei de qualitat, amb una àmplia carta de cuina tradicional catalana i empordanesa, ofereix un servei a la carta molt complet i variat i un excel·lent menú diari. Presentacions senzilles amb els sabors de sempre, fent servir sempre ingredients del mercat de més alta qualitat, per garantir el sabor i olor original de tots els nostres plats.

El restaurant també proposa menús per a grups  i menús gastronòmics i de temporada, i els matins podeu gaudir dels nostres complets esmorzars de forquilla.

El local és ampli, lluminós i confortable. És climatitzat i té capacitat per a 100 persones. També disposem d’un menjador auxiliar  per a celebracions privades i grups.

Els seus plats recomanats són el cabrit i els cargols a la llauna. Disposa de servei de bar i servei de cafeteria. El nostre personal li servirà molt de gust i l’assessorarà davant qualsevol dubte que se li presenti.

La nostra ubicació és ideal: molt a prop de la carretera per a una localització ràpida, situat a la entrada de Mont-Ras.

Restaurant Mont-ras té aparcament gratuït, WIFI, trones per a nens…

Obert cada dia a partir de les 7:30h del matí de dilluns a divendres i a les 8:00h els dissabtes, diumenges i festius tots els dies de l’any. Excepte Nadal

L’horari de cuina és de 7,30h a 16,00h

  • OBERT ELS 365 DIES DE L’ANY
    De dilluns a divendres de 7:30h a 17:00h
  • Dissabte, diumenge i festius de 8:00h a 17:00h

Restaurant amb àmplia carta de menjar tradicional renovadora

Menú diari i servei a la carta

Bona selecció de vins

Organització de grups

Cuina Tradicional Catalana

Terrassa

Obert tots els dies per dinars i sopars

 

Per veure el MENÚ DIARI accedeixi a la nostre pàgina del Facebook on també es mostrará les noves notícies del restaurant.

Restaurant Mont-ras

C/ Torres Jonama, 19 – 17253 Montrás (Girona)

Obert els 365 dies de l’any!!